Sjednocené komunikace
Tilstedeværelse, Chat, Voicemail, Fax2mail
 

Nem forenet kommunikation

Samtale, Fax & Voice Mail til e-mail, webkonferencer og instant messaging er en leg for 3CX. Med de integrerede 3CX-softphone- og smartphoneklienter får brugere automatisk adgang til avancerede Unified Communications funktioner – uden at behøve at lære separat software – funktioner, der normalt opkræves ekstra hos andre PBX-leverandører.

Se kollegernes tilstedeværelse

Muligheden for at se andre kollegers status (”Tilstedeværelse”) sparer virkelig tid, fordi du undgår unødvendige viderestillinger eller tags på telefonsvarerbeskeder, samtidig med at det er nemmere end nogensinde at arbejde sammen med ansatte, der er fysisk placeret andre steder. Har du brug for lidt ro til at afslutte et projekt? Tilpas din status, så du undgår irriterende forstyrrelser.

  • Kom af med de dyre tags til telefonsvarerbeskeder
  • Undgå unødvendige viderestillinger af opkald, som irriterer kunderne
  • Synlig fra alle 3CX-klienter: Mac, WindowsiOS & Android
Samlet kommunikation
Samlet kommunikation

Levering af faxer og telefonsvarerbeskeder til en indbakke

Indgående faxer konverteres til pdf og videresendes til brugerne via e-mail, uden at der er brug for faxserversoftware. På samme måde konverteres beskeder på telefonsvareren til lydfiler og videresendes via e-mail

  • Videresend telefonsvarerbeskeder til indboks
  • Lyt til beskeder på telefonsvareren uden at ringe ind til kontoret
  • Faxer modtages som pdf-filer i din e-mail

Instant Messaging (chatfunktion)/sms-baseret chat

Medarbejderne kan kommunikere via sms-baseret chat uden behov for tredjeparters internetbaserede chatsystemer. 3CX-brugere kan sende og modtage sms-beskeder via 3CX Windows, Mac, iPhone- og Android-klienter overalt.

  • Intet behov for chatsystemer fra tredjepart
  • Send sms’er, links og andet uden ekstra omkostninger
  • Tilgængelig på Mac, Windows, iOS & Android
Samlet kommunikation
Jörg Schwarz, CIO, Axivas:
axivas Med implementering af 3CX kunne vi erstatte det traditionelle og dyre system fra Siemenshurtigt og nemt. Den problemfri migration blev realiseret med succes uden tab. Og det nye system er højtydende, omkostningseffektivt, professionelt og alligevel ukompliceret.