Få styr på dit PBX
Self host i sky eller virtualisér

Nem at installere og administrere: lokalt på stedet eller i skyen/virtuel PBX

3CX skiller sig ud ved sin lette installation og administration. Opsætning tager kun få minutter, og 3CX kan køre lokalt på stedet på en eksisterende Windows- eller Linux-maskine og virtuelt på Hyper-V eller VMware. Du kan også virtualisere din PBX i skyen på Google Cloud, OVH og mange flere. Med den webbaserede opsætningsguide og management-konsol tager opsætning af IP-telefoner, Gateways, SIP Trunks og softphones kun få minutter.

Konfigurering af plug play til telefoner, gateways & SIP-trunks

Hvis du kobler en IP-telefon eller gateway til dit netværk, konfigurerer 3CX den automatisk, og sparer dig dermed for utallige timers konfiguration, og eliminerer samtidig indlæringskurven. Tilslut en SIP-trunk på få minutter med prækonfiguration skabeloner til de mest populære udbydere af SIP-trunks, inkl. end to end-support fra 3CX.

 • Konfigurationsskabeloner til understøttede IP-telefoner, SIP-trunks & gateways
 • Ikke nødvendigt at bruge tid på at finde ud af de komplicerede indstillinger for din IP-telefon/gateway eller SIP-trunk
 • Garanteret interoperabilitet og support fra 3CX på end to end-løsninger
 • Indbygget skabelon til enkel konfiguration af VoIP-udbydere/SIP-trunks
PABX, IP VoIP telefonsystemer
 PABX

Enkel netværksomfattende administration af IP-telefoner

Med 3CX IP VoIP kan du styre dine IP-telefoner fra 3CX-administrationskonsollen. På mange telefoner giver nogle få klik med musen dig adgang til ny firmware. Garanteret interoperabilitet med understøttede IP-telefoner giver dig ro i sindet, når du opdaterer dine telefoner. 3CX-klienter til smartphone er nemme at tage i brug på afstand via e-mail, og samtidig sker softwareopdateringerne automatisk, og eliminerer dermed behovet for at kontakte helpdesk.

 • Opgrader firmwares til din IP-telefon via 3CX-administrationskonsollen
 • Hver ny firmware til IP-telefonen bliver testet af 3CX for at undgå problemer med interoperabilitet
 • Klargøring og genstart af IP-telefoner via fjerntilgang
 • Konfigurer avancerede funktioner til IP-telefonen fra konsollen

Installer på Windows/Linux, virtuelt på stedet eller i skyen

3CX er softwarebaseret og multiplatform. Installer på stedet, og udnyt dine eksisterende servere ved at virtualisere 3CX med Hyper V eller VMware. Installer på en billig mini-pc. Installer nemt i skyen på en Linux VPS fra Google Cloud, OVH og mange flere med vores scripts til installation i skyen. Med 3CX kan du bevare kontrollen over din PBX, uanset hvor du beslutter at installere den!

 • Fås til Linux eller Windows
 • Virtualiser for nem sikkerhedskopiering og redundans
 • Eller installer på en billig mini-pc
 • Installer på en Linux VPS fra førende værter
Nem at installere og administrere: lokalt på stedet eller i skyen/virtuel PBX
Felipe Garcia, direktør for Infrastruktur & Service – Amerika, Wilson Sporting Goods:
Wilson 3CX er fremadtænkende, de udviklede en robust software-PBX med hypervisor i tankerne, og dens kommunikationsløsninger er en kæmpefordel for organisationer af enhver størrelse.